Van der Voet | financi�n | advies | administratie
 
logo van der voet
 
home Nieuws Van Der Voet Administratie Advies Financien Amsterdam Haastrecht over ons mkb particulieren onzeclienten contact vacatures online administratie
sadf
 
        VAN DER VOET NIEUWS
ffasdf
 
        asfsfd  
 
Trappenhuis
 
  28-12-2017
VACATURE ASSISTENT-RELATIEBEHEER
 
Functiebeschrijving
Ben je op zoek naar een uitdagende baan (32 tot 39 uur per week) waarin je verantwoordelijk bent voor het verwerken van administraties, het voorbereiden van jaarrekeningen en het verzorgen van tussentijdse rapportages van lokale MKB-bedrijven? Bij ons ben je betrokken bij een uitdagend en gevarieerd cliëntenpakket. Je communiceert met de relatiebeheerder over administratieve en fiscale vraagstukken en bent tevens in staat om verbeteringen voor de klant te signaleren. Toegevoegde waarde bied je door middel van proactieve dienstverlening, waardoor je samen met de relatiebeheerders onze klanten kunt ontzorgen. Tevens denk je mee om de automatisering van bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Kortom deze functie bestaat uit een breed takenpakket met eigen verantwoordelijkheid. Door je professionele optreden zorg je er samen met het team
voor dat de financiële administratie voor de klant optimaal inzicht geeft.
lees meer

Wie zijn wij?

Administratiekantoor Van der Voet bestaat uit een enthousiast en collegiaal team van 15 medewerkers. Wij bedienen onze klanten vanuit onze prettige uitvalsbasis in het centrum van Haastrecht, nabij Gouda, maar werken wij ook vanuit onze locatie in Amsterdam.
Ons kantoor kenmerkt zich door een laagdrempelige aanpak. Zo kun je bij ons vanzelfsprekend terecht voor al je administratieve en fiscale vraagstukken. Maar daarnaast bieden we onze klanten ook ondersteuning bij onder andere financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, personeelsbeleid en herstructurering. Kortom, een kantoor waarvan je gevraagd en ongevraagd advies mag verwachten voor alle ondernemersvraagstukken. Onze nauwe samenwerking met een breed netwerk aan specialisten zorgt ervoor dat wij van alle markten thuis zijn!

Wat is je profiel?
· Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
· Je beschikt over relevante werkervaring binnen de MKB adviespraktijk
· Je beschikt over een gedegen kennis van fiscale wetgeving;
· Ervaring met digitaal verwerken van administraties (scanoplossingen) is een pre
· Je beschikt over ruime kennis van het MS Office-pakket en in het bijzonder van MS Excel;
· Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling;
· Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar bent bovenal een teamplayer;
· Je kunt goed plannen, bent enthousiast maar gestructureerd, stressbestendig en hebt geen moeite met onverwachte situaties;
· Je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak.
   
Wat ga je bij ons doen?
· Zelfstandig verwerken van administraties in Unit4/Snelstart/Exact Online/Elvy
· Zelfstandig verzorgen en controleren van BTW-aangiften
· Verzorgen/voorbereiden van IB-aangiften/VPB-aangiften
· Verzorgen/voorbereiden van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages
· Signaleren van adviesmogelijkheden voor ondernemer/onderneming

Wat bieden wij jou?
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen in je professionaliteit en nog beter kunt worden in wat je doet. Naast het kunnen sparren met en terugvallen op onze collega’s, kun jij bij ons deelnemen aan diverse (interne) opleidingen en (door)ontwikkeltrajecten en zal je naast professionele groei, ook persoonlijk groei doormaken.

Download hier de volledige vacature
Klik hier voor de linkedin pagina
       
 
Trappenhuis
 
  31-10-2015
NIEUWSBRIEF OKTOBER ONDERNEMER
 
In deze nieuwsbrief leest u meer over de wijzigingen en aanpassingen die met Prinsjesdag 2016 zijn voorgedragen, en die per 1 januari 2016 mogelijk gevolgen voor u hebben. Daarnaast brengen we een aantal financiële thema’s onder de aandacht waarmee u uw voordeel kunt doen.
Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Klik hier voor de nieuwsbrief voor ondernemers.
       
 
Trappenhuis
 
  31-10-2015
NIEUWSBRIEF OKTOBER VOOR PARTICULIEREN
 

In deze nieuwsbrief leest u meer over de wijzigingen en aanpassingen die met Prinsjesdag 2015 zijn voorgedragen, en die per 1 januari 2016 mogelijk gevolgen voor u hebben. Daarnaast brengen we een aantal financiële thema’s onder de aandacht waarmee u uw voordeel kunt doen.
Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Klik hier voor de nieuwsbrief voor particulieren.

       
 
Trappenhuis
 
  27-12-2014
ARBEIDS-, ONTSLAGRECHT EN DE WERKKOSTENREGELING
 
Onlangs hebben wij presentaties bij ons op kantoor gehouden, waarin wij u hebben bijgepraat over het arbeids- en ontslagrecht en de werkkostenregeling. U kunt meer over de wijzigingen in het
arbeids- en ontslagrecht, die per 1 januari 2015 mogelijk gevolgen voor u hebben nu
lees meer
downloaden. Daarnaast hebben we voor u de belangrijkste punten van deWerkkostenregeling met betrekking tot personeelsvergoedingen, die ook per 1 januari 2015 in werking treedt. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Download presentatie het arbeids- en ontslagrecht
Download presentatie Werkkostenregeling
       
 
Afbeelding kantoor Haastrecht
 
  19-06-2014
OPEN HUIS, VAN 16.00 TOT 20.00 UUR
  Vanaf 10 juni jl. werken wij op onze nieuwe locatie Kleine Haven 1, 2851 BP Haastrecht. In dit schitterende kantoorpand komen onze bedrijven: Administratiekantoor Van der Voet, Van der Voet Assurantiën en de RegioBank weer bij elkaar onder één dak.

19 juni 2014 bent u vanaf 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom om ons nieuwe kantoorpand aan de Kleine Haven 1 van top tot teen te bekijken en te klinken op deze ideale locatie.

Download hier de uitnodiging (pdf)
       
 
Afbeelding kantoor Amsterdam
 
  9-04-2014
OPENING NIEUW KANTOOR AMSTERDAM
 
Op 10 april openen wij officieel onze nieuwe vestiging in Amsterdam met een borrel voor alle ondernemers en relaties uit de regio Amsterdam. U kunt ons daar op afspraak bezoeken voor een vrijblijvend gesprek over uw administratie of voor een gericht adviesgesprek over uw onderneming. Wij zien u graag op de Johan van Hasseltweg 2 D 2 in Amsterdam!
       
 
Afbeelding kantoor Haastrecht
 
  9-04-2014
VERHUIZING IN AANTOCHT
 
Onlangs is de handtekening gezet voor de verhuizing van het Administratiekantoor van der Voet en Van der Voet Assurantiën. Beide bedrijven zullen samen vanaf medio juni 2014 het voormalige
Rabobank gebouw aan de Kleine Haven 1 in Haastrecht betrekken.
lees meer
Deze schitterende zichtlocatie aan de rotonde in Haastrecht biedt klanten straks één adres voor ondersteuning bij uw fiscale en financiële zaken, bankzaken en op het gebied van verzekeringen en hypotheken.
       
 
nieuws afbeelding 2 kabels
 
  1-03-2013
TIJDELIJKE BTW VERLAGING OP HERSTEL EN RENOVATIE VAN WONINGEN
 
Zoals u wellicht heeft vernomen is sinds 1 maart jl. tot 1 maart 2014 wederom een
belastingmaatregel van kracht, waardoor de btw op arbeidskosten voor renovatie
lees meer
en herstel van woningen verlaagd wordt van 21% naar 6%. Voor deze regeling komen alleen woningen in aanmerking die al minstens 2 jaren in gebruik genomen zijn.
Deze maatregel geldt ook voor arbeidskosten die betrekking hebben op het aanleggen en onderhouden van tuinen bij dergelijke woningen.

In de bijlage vindt u een uitgebreide toelichting op deze maatregel, met daarin antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Mocht u naar aanleiding hiervan of anderszins vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd met ons contact opnemen.
       
 
nieuws afbeelding 2 kabels
 
  10-04-2012
VAN DER VOET OP BUSINESS BEURS BERGAMBACHT
 
Ons kantoor staat op 25 en 26 april as. op de Business Beurs Bergambacht 2012, hét
business-to-business evenement voor de Krimpenerwaard. Hier presenteren
lees meer
zich zo'n 50 bedrijven uit de regio aan bezoekers, om zo meer over hun producten en diensten te kunnen vertellen en om met elkaar in contact te komen. Op het beursplein zullen interessante sprekers/ondernemers een presentatie verzorgen. Een evenement wat dus verder gaat dan alleen het uitwisselen van een visitekaartje. Download hier onze uitnodiging en meld u aan met onze toegangscode. Graag tot ziens op 25 of 26 april!
       
 
nieuws kleuren

 
  8-12-2011
SUCCESVOLLE INFORMATIEBIJEENKOMST HORIZONTAAL TOEZICHT
 
Op dinsdagavond 6 december hebben we een informatiebijeenkomst gehouden over het
Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst, gecombineerd
lees meer
met een presentatie over de Belastingplannen 2012. U kunt hier de presentaties teruglezen over de Belastingplannen 2012 en de presentatie over Horizontaal Toezicht, gehouden door de heer R.P.C. de Frankrijker van de Belastingdienst Haaglanden. Mocht u vragen hebben naar aanleiding hiervan, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
       
 
Nieuws foto bril
 
  22-11-2011
INFORMATIEBIJEENKOMST HORIZONTAAL TOEZICHT OP
DINSDAG 6 DECEMBER 2011, 19:00 UUR
 
Kantoor Van der Voet nodigt u graag uit voor onze voorlichtingsbijeenkomst "Van wantrouwen naar vertrouwen" op dinsdagavond 6 december a.s. om u te informeren over de nieuwe mogelijkheden van ons samenwerkingsconvenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst.
Voorafgaande aan het hoofdthema willen wij u eindejaartips 2011 en het
lees meer
Belastingplan 2012 presenteren.

Meer informatie over het convenant met de Belastingdienst vindt u in de
folder Horizontaal toezicht.
Aanmelden kan via info@vdvoet.nl
       
 
nieuws foto vliegtuig
 
  4-11-2011
HORIZONTAAL TOEZICHT BELASTINGDIENST
 
Met horizontaal toezicht wil de Belastingdienst samenwerking met de belastingplichtige en de fiscaal adviseur veel meer centraal zetten. Dat betekent afstemming vooraf waar nodig, in plaats
van controles achteraf.
lees meer

Ons kantoor is deelnemer aan het convenant Horizontaal Toezicht tussen brancheorganisatie NOAB en de Belastingdienst. Dit convenant biedt de mogelijkheid voor individuele ondernemers om via kantoor Van der Voet snel zekerheid te verschaffen over de fiscale aangiften. Doordat zaken van tevoren zijn afgestemd hoeven controles achteraf veelal niet meer plaats te vinden. Wilt u meer informatie over Horizontaal Toezicht? Neem dan contact op met Gijs van der Voet (gijs@vdvoet.nl) of bel 0182-502233.
       
 
nieuws foto radars
 
  20-10-2011
INTERVIEW DIRECTIE VAN DER VOET E-Novation4U KRANT
 
In de laatste editie van de E-Novation4U krant staat een interview met Harry en Gijs van der Voet
over de bedrijfsoverdracht van het administratiekantoor.
lees meer

Lees het volledige interview hier:
http://www.unit4.nl/resources_global/scripts/file_download.php?IID=4615

E-Novation4U is een communicatieplatform waar gebruikers van Unit4 accountancysoftware hun ideeën, wensen en verlangens over deze software kwijt kunnen. Administratiekantoor Van der Voet is één van de deelnemers aan deze denktank.
       
        ARBEIDSRECHT NIEUWS
ffasdf
 
        asfsfd  
        ALGEMEEN NIEUWS
ffasdf
 
        asfsfd  
       

De onderstaande artikelen zijn geplaatst onder verantwoordelijkheid van
de NOAB.


Klik op een titel voor het gehele bericht.