logo van der voet
home nieuws over ons mkb particulieren Onze Clienten Van der Voet Administratie Advies Financien Haastrecht Amsterdam contact vacatures online administratie
   
 
ONZE CLIËNTEN
Ons cliëntenbestand is zo divers als er mensen zijn. Ieder mens heeft andere verwachtingen. Wat zijn die van u? Daar zijn wij nieuwsgierig naar. En daar begint ook onze gezamenlijke aanpak. Een standaard hierin zal slechts hoogst toevallig de beste route naar het einddoel zijn. En ook niet de leukste, want het is het maatwerk dat ons vak zo boeiend, afwisselend en creatief maakt. En het is de goede persoonlijke relatie die maakt dat onze klanten lang bij ons blijven.

BRANCHES
ffasdf
asfsfd
Wij werken o.a. voor de volgende branches, bedrijven en instellingen:
aannemersbedrijven   ICT branche   opticiens
adviesbureaus   import/export   reclamebureaus
assurantiekantoren   interimmanagers   schilderbedrijven
architecten   installatiebedrijven   scholengemeenschappen
artiesten   juweliers   schoonheidssalons
baggerbedrijven   kaashandel   schoonmaakbedrijven
bakkers   kapsalons   schouwburgen
beheersmaatschappijen   keukenbedrijven   slagerijen
catering   landbouw   slijterijen
communicatiebureau's   makelaars   sportzaken
consultants   managementbureaus   staalfabrieken
detailhandel   medici   theaters
drukkerijen   modezaken   toerisme
elektronicazaken   musea   trustzaken
garagebedrijven   muziek   tuincentra
groentespeciaalzaken   non-profit instellingen   uitvaartondernemingen
grondverzetbedrijven   notariskantoren   wasserijen
handelsbedrijven   onroerend goed   wijnspeciaalzaken
horeca   ontwerpers   zonweringsbedrijven
         
CLIËNTEN AAN HET WOORD
sdf
sdf

“Een persoonlijk betrokken en deskundig kantoor met een no-nonsense instelling."
Joris de Vos,

Pegasus Nautic Events
Mijn naam is Joris de Vos en samen met mijn zakenpartner Vincent Dellebeke, eigenaar van
organisatiebureau Pegasus Nautic Events in Rotterdam. Sinds de oprichting, ruim sdf
10 jaar geleden, zijn wij klant bij Administratiekantoor Van der Voet. Een persoonlijk betrokken en deskundig kantoor met een no-nonsense instelling. Kenmerken die goed bij ons bureau aansluiten.

Onze passie ligt in het ontwikkelen van originele event programma's waarmee we onze klanten leuke, inspirerende uitjes bezorgen.

Wij zijn hét Rotterdamse evenementenbureau dat ruim 10 jaar gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsevenementen waarbij water en stad centraal staat.


“Ze brengen ingewikkelde zaken terug tot de essentie."

Jaap Timmer,

algemeen directeur reclamebureau FPW
“Wat mij met name bevalt, is dat ze bij Van der Voet twee zaken verenigen: ouderwets en modern
ondernemen. Met het eerste bedoel ik dat ze de tijd nemen om zich verdiepen in de
dasf
bijzonderheden van hun klanten. Modern ondernemen staat weer voor snelheid en efficiency. Soms heb ik een simpele vraag, dan wil ik daar ook een simpel antwoord op. Niet het hele verhaal, maar de essentie die voor mij noodzakelijk is. Zij snappen dat. Ook als zaken veranderen in de wet- en regelgeving, bijvoorbeeld over autokosten, dan krijg ik daar een heldere mail over. Ze doen onze salarisadministratie en dat loopt gesmeerd. Maar ze kijken ook verder naar de fiscale en commerciële aspecten van mijn onderneming. Of onze liquiditeit voldoende is om niet te afhankelijk te worden van banken. Of we bij groei wel voldoende investeren. Hun kennis van onze branche helpt hier goed bij.

Als reclamebureau zijn wij in de eerste plaats bezig om werk te maken dat opvalt in de markt. Want daarmee spelen we ons in de kijker van volgende opdrachtgevers. Dan let je niet in de eerste plaats op de winstgevendheid. Het is dan prettig te weten dat je een partner hebt die hier alerter op is. Het enige minpuntje dat ik over Van der voet kan bedenken, is sinds kort niet meer geldig. Dat zou de wat ‘regionale uitstraling’ betreffen. Gelukkig vertrouwden ze hun huisstijl en advertising aan ons toe. We hebben iets gemaakt dat meer recht doet aan hoe ze werken. Zijzelf, maar ook hun klanten hebben daar heel positief op gereageerd. Als je elkaar goed kent, werkt dat twee kanten uit.”


“Ze snappen waar wij mee bezig zijn.”

Johan van den Berg,
directeur aannemersbedrijf Theo van der Kroon B.V.
“Aannemersbedrijf Theo van der Kroon is, denk ik, al bijna 20 jaar een tevreden klant van Van
der Voet. In de afgelopen jaren ben ik de onderneming gefaseerd gaan overnemen sdf
van Theo van der Kroon. En ook ik koos om hierbij gebruik te maken van de dienstverlening van Van der Voet, zowel voor de holding die we hiertoe in 2002 oprichtten, als privé. Het hele proces van de overdracht hebben zij uitstekend begeleid. Het feit dat ze zowel de koper als de verkoper als klant hadden, was geen enkel probleem. Beide partijen kijken daar heel tevreden op terug.

Je merkt bij dit soort zaken dat ze onze branche goed kennen er ook op het juiste moment de juiste expertise bij halen, wat bijvoorbeeld belangrijk was bij de waardebepaling van het bedrijf. Hun branchekennis blijkt ook als er bepaalde regelingen wijzigen, zoals bijvoorbeeld de tijdelijke verlaging van het BTW-tarief op arbeid in de bouw. Dan ontvang je meteen een memo over de voorwaarden waaronder dit geldt. En als je daar vervolgens specifieke vragen over hebt, kunnen zij die ook beantwoorden, terwijl Van der Voet klanten uit allerlei sectoren heeft.

Elke maand komt mijn vaste contactpersoon naar ons toe om de afgelopen periode door te nemen en af te sluiten. Daarnaast heb ik één of twee keer per jaar een evaluatie waarbij we over een wat langere termijn kijken hoe het gaat met de zaak. Ik ervaar Van der Voet dan ook echt als ondersteuning bij het ondernemen. Natuurlijk heb ik ook direct om me heen mensen waarmee ik kan sparren, maar het is fijn dat ik dat, als beginnend ondernemer, ook heb op financieel-administratief gebied. Verder vind ik het prettig dat ik voor alles één aanspreekpunt heb en dat Van der Voet in omvang en cultuur bij ons bedrijf past: lekker no-nonsens.”